Loading...CROWN FOREST - ЕКО ДРВЕНИ БРИКЕТИ 100% БУКА
15.900 ден.Шифра: 000061
Достапност: Да


НОВО!

ЕКО ДРВЕНИ БРИКЕТИ КАКО КОМФОРНА И ЕКОЛОШКА ЗАМЕНА ЗА ОГРЕВНОТО ДРВО!

Состав: 100% чиста бука без кора

Влага: до 7%

Пепел: до 0,7%

Калорична моќ: > 5 kWh/kg

Потекло: Република Србија

Инфо и нарачки: 078/ 333 - 383 ; 072/ 230 - 120

Локација: Клик за локацијата на Пелет Центар Скопје

Со својата ниска влага од максимум 7%, дрвените брикети согоруваат многу почисто, поеколошки и поефикасно од огревното дрво, а при тоа оставаат многу ниска стапка на пепел од само 0,7% или 7 килограми пепел на 1.000кг согорени брикети што пак е еднакво на минимум 4 метри кубни огревно дрво и со тоа ви го прават животот полесен.

Дрвените брикети од CROWN FOREST се изработени од 100% чист и без кора буков материјал, пресувани под висок притисок без никакви додатоци и даваат одлична калориска моќ од преку 5 kWh/kg!

Сега достапни во ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ по одлична цена од 15.900 денари за еден тон со вклучена испорака на поширока територија на град Скопје.

Цена:

Еден тон (1.000кг): 15.900 денари

Еден КГ: 15,9 денари

Цела палета (972кг): 15.455 денари

Една пакетче (кутија) од 18кг: 286 денари

Транспорт: ЦЕНИТЕ СЕ СО БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ ЗА НАРАЧКИ ОД МИНИМУМ ЕДЕН ТОН

НАПОМЕНА: Сите цени се со ВКЛУЧЕН ДДВ ОД 18%.

Начин на пакување:

Едно пакување (кутија) : 18 килограми (во кое има 8 парчиња брикети)

Една цела палета: 54 кутии по 18 килограми или вкупно 972 килограми

Продукти од иста категорија