Loading...АЛПИН БРИКЕТ - Еко дрвени брикети - 100% бука
18.500 ден.Шифра: 000058
Достапност: Да


НОВО!

ЕКО ДРВЕНИ БРИКЕТИ КАКО КОМФОРНА И ЕКОЛОШКА ЗАМЕНА ЗА ОГРЕВНОТО ДРВО! 

Состав: 100% чиста бука без кора

Влага: до 7%

Пепел: до 0,7%

Калорична моќ: > 5 kWh/kg

Потекло: Македонија, 100% домашен производ

Инфо и нарачки: 078/ 333 - 383 ; 072/ 230 - 120

Локација: Клик за локацијата на Пелет Центар Скопје

Со својата ниска влага од максимум 7%, дрвените брикети согоруваат многу почисто, поеколошки и поефикасно од огревното дрво, а при тоа оставаат многу ниска стапка на пепел од само 0,7% или 7 килограми пепел на 1.000кг согорени брикети што пак е еднакво на минимум 4 метри кубни огревно дрво и со тоа ви го прават животот полесен.

Дрвените брикети од АЛПИН Делчево се изработени од 100% чист и без кора буков материјал, пресувани под висок притисок без никакви додатоци и даваат одлична калориска моќ од преку 5 kWh/kg! 

Сега достапни во ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ по одлична цена од 18.500 денари за еден тон со вклучена испорака на поширока територија на град Скопје. 

Цена:

Еден тон (1.000кг): 18.500 денари 

Еден КГ: 18,5 денари 

Цела палета (1.071кг): 19.810 денари

Начин на пакување:

Едно пакување (кесичка) :  7 килограми

Една цела палета: 153 пакувања по 7 килограми или вкупно 1.071 килограм

Продукти од иста категорија