Loading...Алпин пелет А2
220 ден.Шифра: 000059
Достапност: Да


АЛПИН ПЕЛЕТ е производ на компанијата АЛПИН КОМ од Делчево. Компанијата е формирана во 2004-та година. Уште од самиот почеток компанијата се специјализираше за производство на висококвалитетни делови од лиена иверица за столици, како седишта, потпирачи за грб, школки, потпирачи за раце и нозе.

Компанијата исто така има и сопствена линија за производство на буков фурнир. Целата фабрика располага со околу 8000 м2 покриен работен простор со над 240 вработени.

За нарачки и информации околу количини и испорака ве молиме контактирајте на еден од наведените телефонски броеви: 078/333-383 и 072/230-120.

Потекло: Делчево, Македонија

Состав: 100% бука

Класа: А1

Влажност: < 10%

Остаток на пепел: < 1%

Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg

Пакување: 70 вреќи од по 15кг на палета, 1.050кг палета

Цена на килограм: 14,66 ден./кг

Цена на еден тон: 14.660 денари/тон

Цена на палета (1.050кг): 15.400 денари (70 вреќи X 220 ден./вреќа)

Купувајте од сигурен и проверен добавувач на пелети и избегнете ги сите можности за злоупотреба на вас и вашите пари, кои за жал беа честа појава изминатата сезона!

Купувајте квалитетно, сигурно и безбедно! ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ постои 12 години на македонскиот пазар како ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА САМО ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ПЕЛЕТИ ЗА ГРЕЕЊЕ!

Обезбедете огрев навреме по вонсезонски цени и спремни дочекајте ја грејната сезона!


Продукти од иста категорија