Loading...Алпин пелет - 100% бука
245 ден.275 ден.Шифра: 000054
Достапност: Да


АЛПИН ПЕЛЕТ е производ на компанијата АЛПИН КОМ од Делчево. Компанијата е формирана во 2004-та година. Уште од самиот почеток компанијата се специјализираше за производство на висококвалитетни делови од лиена иверица за столици, како седишта, потпирачи за грб, школки, потпирачи за раце и нозе.

Компанијата исто така има и сопствена линија за производство на буков фурнир. Целата фабрика располага со околу 8000 м2 покриен работен простор со над 240 вработени.

Репроматеријалот кој останува од преработката на буковиот фурнир се користи за изработка на 100% буковите пелети и со тоа квалитетот на истите е загарантиран.

За нарачки и информации околу количини и испорака ве молиме контактирајте на еден од наведените телефонски броеви: 078/333-383 и 072/230-120.

Потекло: Делчево, Македонија

Состав: 100% бука

Класа: А1

Влажност: < 10%

Остаток на пепел: < 0,7% 

Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg

Пакување: 70 вреќи од по 15кг на палета, 1.050кг палета

Цена на килограм: 16,33 ден./кг

Цена на еден тон: 16.330 денари/тон

Цена на палета (1.050кг): 17.150 денари (70 вреќи X 245 ден./вреќа)

Купувајте од сигурен и проверен добавувач на пелети и избегнете ги сите можности за злоупотреба на вас и вашите пари, кои за жал беа честа појава изминатата сезона!

Купувајте квалитетно, сигурно и безбедно! ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ постои 11 години на македонскиот пазар како ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА САМО ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ПЕЛЕТИ ЗА ГРЕЕЊЕ!

Обезбедете огрев навреме по вонсезонски цени и спремни дочекајте ја грејната сезона!Продукти од иста категорија