Loading...HOMOLJE PELET - ХОМОЉЕ ПЕЛЕТ - 100% бука
259 ден.Шифра: 000057
Достапност: Да


НОВО!

✅Ви го претставуваме новиот продукт во нашата понуда, HOMOLJE PELET од Република Србија.

✅100% буков производ од срцето на густите и богати со шума ХОМОЉСКИ ПЛАНИНИ во источна Србија од каде произлегува квалитетниот репроматеријал од кој се произведува HOMOLJE PELET.

✅ Сега достапен во ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ по ОДЛИЧНА цена од 259 денари за вреќа од 15кг со вклучена испорака на поширока територија на град Скопје!

Нарачки и информации на: 078-333-383 или 072-230-120

Локација: Клик за локација на Пелет Центар Скопје

✅ Купувајте од сигурен и проверен добавувач на пелети и избегнете ги сите можности за злоупотреба на вас и вашите пари, кои за жал беа честа појава изминатата сезона!

✅ Купувајте квалитетно, сигурно и безбедно! ПЕЛЕТ ЦЕНТАР СКОПЈЕ постои 11 години на македонскиот пазар како ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА САМО ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ПЕЛЕТИ ЗА ГРЕЕЊЕ!

✅ Обезбедете огрев навреме и спремни дочекајте ја грејната сезона!

Потекло: Србија

Состав: 100% бука

Класа: A2

Влажност:  до макс. 10%

Остаток на пепел:  до макс. 1,2% (гранична вредност според A2 стандардот, реална пепелност околу 0,8-0,9%)

Енергетска моќ: најмалку 4,6 kWh/kg

Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета

Цена на кг: 17.26 ден./кг

Цена на палета: 18.130 ден. за 1.050 килограми (70 вреќи x 259 ден./вреќа од 15кг)


Продукти од иста категорија