Loading...Enrad ECO-ES 35kw - Топловоден камин на пелети
113.900 ден.Шифра: 000047
Достапност: Да


Enrad е компанија која е произлезена од поранешната Југотерм, Гнилане, Косово. Компанијата произведува широк програм на панелни радијатори како и широка програма на котли на биомаса, а посебен фокус има на програмата на пелети.

Котлите на пелети произведени во Енрад се резултат на модерна технологија која е инсталирана во производствениот капацитет, целокупниот процес е заокружен од почеток до крај, со тоа и контролата на квалитет е поголема и како резултат се добива висококвалитетен финален производ. Конкретниот модел од 35kw е наменет за централно топловодно греење за објекти со максимална грејна површина од околу 250м2 со стандардна висина од 2,5м.

Камините на Енрад се управувани од најзвучната фабрика за електроники за камини на биомаса, познатата Micronova Италија, што е уште една гаранција за квалитетот на материјалите и компонентите кои се вградуваат во котлите и камините на Енрад.

Котлите и камините на Енрад содржат мени на македонски и албански јазик.


✔️Камин со одличен дизајн и камин кој има една од најдобрите електорники на пазарот, Микронова Италија

✔️Обезбеден сервис и резервни делови 

✔️Прво пуштање вклучено во цената 

✔️2 години гаранција на електроника и 5 години гаранција на котловското тело

✔️Интегрирани: Циркулациона пумпа, експанзионен сад и сигурносен вентил 

✔️MICRONOVA италијанска електроника за беспрекорна работа и ефикасност 

✔️Максимална искористливост и мала потрошувачка благодарение на одличната електроника и перфектниот индустриски дизајн на каминот. 

✔️Потполно автоматско работење од палење, согорување до гаснење на каминот и можност за поврзување со собен термостат за максимална ефикасност 

✔️Инзвонреден модерен дизајн