Loading...Enrad ECO-ES 18kw - Топловоден камин на пелети
71.900 ден.Шифра: 000045
Достапност: Да


Enrad е компанија која е произлезена од поранешната Југотерм, Гнилане, Косово. Компанијата произведува широк програм на панелни радијатори како и широка програма на котли на биомаса, а посебен фокус има на програмата на пелети.

Котлите на пелети произведени во Енрад се резултат на модерна технологија која е инсталирана во производствениот капацитет, целокупниот процес е заокружен од почеток до крај, со тоа и контролата на квалитет е поголема и како резултат се добива висококвалитетен финален производ. Конкретниот модел од 18kw е наменет за централно топловодно греење за објекти со максимална грејна површина од околу 130м2 со стандардна висина од 2,5м. Во објекти со висок коефициент на енергетска ефикасност може да покрие и до 150м2.

Камините на Енрад се управувани од најзвучната фабрика за електроники за камини на биомаса, познатата Micronova Италија, што е уште една гаранција за квалитетот на материјалите и компонентите кои се вградуваат во котлите и камините на Енрад.

Котлите и камините на Енрад содржат мени на македонски и албански јазик.


✔️Камин со одличен дизајн и камин кој има една од најдобрите електорники на пазарот, Микронова Италија

✔️Обезбеден сервис и резервни делови 

✔️Прво пуштање вклучено во цената 

✔️2 години гаранција на електроника и 5 години гаранција на котловското тело

✔️Интегрирани: Циркулациона пумпа, експанзионен сад и сигурносен вентил 

✔️MICRONOVA италијанска електроника за беспрекорна работа и ефикасност 

✔️Максимална искористливост и мала потрошувачка благодарение на одличната електроника и перфектниот индустриски дизајн на каминот. 

✔️Потполно автоматско работење од палење, согорување до гаснење на каминот и можност за поврзување со собен термостат за максимална ефикасност 

✔️Инзвонреден модерен дизајн