Loading...БИОДОМ H25
89.000 ден.Шифра: 000007
Достапност: Да


Котетукалот - камин БИОДОМ H25 како и сите котли на БИОДОМ Словенија е опремен со два вентилатори совршено согорување во било кои услови, сонда за препознавање на квалитетот на пелетите и со најнапредната BIOLOGIC технологија, електроника која се вградува исклучиво во БИОДОМ котлите на пелети и поседува варијабилни и автоматски наспроти конвеционалните фиксни односно мануелни параметри за работа на котелот како што се силината на вентилатороти и дозирањето на пелетите. BIOLOGIC технологијата ви овозможува автоматско параметрирање на котелот во зависност од квалитетот на пелетите и квалитетот на оџакот. Сето ова е овозможено од сондата која распознава квалитет на пелети и двата вентилатори кои се грижат за идеалниот подпритисок во ложиштето во секое време и под било кои услови. Котелот е наменет е за резиденцијални и деловни објекти до 200м2, зависно од типот на објект, изолацијата и други фактори, поседува 42 литри вода и 45 кг резервоар. 

Повеќе за напредните технологии кои се вградени во овој котел прочитајте тука.


Продукти од иста категорија
Powered by EasyShop