Loading...БИОДОМ 34 ДФ
109.900 ден.Шифра: 000005
Достапност: Да


Котелот БИОДОМ 34ДФ како и сите котли на БИОДОМ Словенија е опремен со два вентилатора за формирање на пламенот, сонда за препознавање на квалитетот на пелетите и со најнапредната BIOLOGIC технологија, електроника која се вградува исклучиво во БИОДОМ котлите на пелети и поседува варијабилни и автоматски наспроти конвеционалните фиксни односно мануелни параметри за работа на котелот како што се силината на вентилаторот и дозирањето на пелетите. BIOLOGIC технологијата ви овозможува автоматско штелување на котелот во зависност од квалитетот на пелетите и квалитетот на оџакот. Сето ова е овозможено од сондата која распознава квалитет на пелети и двата вентилатора кои се грижат за идеалниот подпритисок во ложиштето. Котелот е наменет е за резиденцијални и индустриски објекти до 300м2, поседува 74 литри вода и 180 кг резервоар. 

Повеќе за напредните технологии кои се вградени во овој котел прочитајте тука.

Продукти од иста категорија
Powered by EasyShop